Kansikuva_kesä__logolla.jpg
 • Facebook
 • Instagram
 

KANSALLISPUISTON KAINALOSSA

KESKELLÄ MATHILDEDALIN JA TEIJON KYLIÄ
AUKIOLOAJAT- ks. alempaa->AJANKOHTASTA

 

AJANKOHTAISTA

 

Kiitos lumettoman ajan asiakkaille! On aika kääntää syksyn lehdet ja siirtyä talvisivuille! 

PYÖRÄVUOKRAAMON AUKIOLOT Action Parkissa: 

1.11. alk. varauksesta, info@meriteijo.fi tai p. 0445167390

Pyörävuokraamon sivupiste Mathildedalissa toimii myös soittamalla /sp:lla etukäteen varaamalla; p. 0445167390 / info@meriteijo.fi

Polkupyörien vuokraukset hoidamme sp:lla: info@meriteijo.fi

Palvelupisteestä pyöriä voi noutaa/palauttaa 20/7 periaatteella.

Noutoajat tiedoksi sp:lla (tiedustelun yhteydessä kannattaa laittaa tiedoksi pituus ja millaista pyörää haluaa.  Muut aktiviteetit  aikavarauksella, info@meriteijo.fi.

 

Varauksia aktiviteetteihin kuten pyörävuokraukset, paintball, laser trap, ilmakivääritarkkuusammunta, erilaiset ohjatut retket tai opastukset otamme vastaan: info@meriteijo.fi

TALVEEN!

Kausikorttitarjous marraskuun maksuehdolla = 259€ jatkuu!

 marraskuu 259 €, joulukuu 269 €. Tiedustelut: ski@meriteijo.fi.

 Klikkaa alla olevaa linkkiä kausikorttimaksun maksamiseksi!

Meri-Teijo Bike Park.jpg

VIIMEISIMMÄT BLOGISTA

 

Vauhtia, jännitystä ja nautintoa - ensimmäisestä kerrasta lähtien! Hissillä ylös ja rataa pitkin pujotellen alas. Aikaa vastaan, kavereiden kanssa kilpaillen tai vain vauhdin hurmasta nauttien! 

MCC -

RINNEAUTOILU

 

PARASTA!

Vauhtiurheilua parhaimmillaan,

ilman melua ja pakokaasuja!

 • Painovoima on ainoa, mutta tehokas moottori

 • Jarruilla säädät nopeutta

 • Tulokset sekunnin tuhannesosan tarkkuudella

 • Kehittää ajotaitoa ja ennakointia

 • Ajaa voi myös kortitta

 • Ajajan turvallisuus on kaiken lähtökohta, kolareita nolla!

HINNASTO

Hinnat sis. alv 10%

NORMAALINA AUKIOLOAIKANA

Yksittäiset ajot

2 kierrosta

4 kierrosta

5 kierrosta

lisäkierrokset viiden kierroksen jälkeen +5 €

12€ 

22€

26€

Ryhmätarjous, ennakkovarauksella

aukioloaikoina tai sovitusti

4 kierrosta

6 kierrosta

20€

27€ 

Min. 6 hlön ryhmille. Minimiveloitus 120€/ryhmä. Vain ennakkovarauksella!

Ryhmäalennus perustuu ryhmämaksuun, yksi kuittaa maksun tai laskutus sovittaessa!

YKSITYISTILAISUUS EI MUITA SAMAAN AIKAAN RADALLA!

Taukokahvit, palkintojenjakoseremonia ja mitalit, sekä kuohuvat palkintojuomat sisältyvät hintaan! Vaihtoehtona 7+2 tai 5+2 ajo-ohjelmat! Ks. alta hinnat!

7 harjoituskierrosta + 2 kisakierrosta

Hinta / hlö

47€

46€

45€

43€

+ 42€/hlö

max hlömäärä

5

6

7

8

YLI 8 (kesto +/- 2h)

36 € hlö - ennakkovarattava!

5 harjoituskierrosta + 2 kisakierrosta

Minimiveloitus 240€/ryhmä. Vain ennakkovarauksella!

OHJEITA

Jokainen ajaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita ja määräyksiä,sekä kaikkia alueen opasteita ja kieltoja. Kuuntele tarkkaan, mitä ajokoulutuksessa sanotaan. Suosittelemme ajolasien ja kypärän käyttöä! AJO TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Jokaisen on itse huolehdittava riittävästä vakuutusturvasta.

 

Sisältää

Ajokoulutus

 

Varusteet

(auto, ajohaalarit/sadeasu, ajolasit ja kypärä)

Palkintojenjakoseremonia (ryhmille)

(palkinnot ja kuohujuomat erikseen, 4-8€)

Tulospalvelu

(osallistujat saavat tuloslistat mukaansa jälkipeleihin!)

Polkupyöräillen ruukkikylille ja kansallispuistoon, tai rannikoreittiin tutustumaan! Meiltä vuokraat sopivat pyörät joka tarpeeseen - myös opastetut pyöräretket!

POLKUPYÖRÄ-VUOKRAUS

 

PYÖRÄILY

Satulasta käsin voi nauttia Teijon ruukkikylien kulttuurimaisemista  ja kansallispuiston upeasta luonnosta maasto-, fatbike tai maantiepyöräillen.

Teijon kansallispuisto Teijontien eteläpuolella sekä Teijo Action Parkin alue tarjoavat kymmeniä kilometrejä pyöräiltäviä polkuja ja reittitejä. Haasteellinen 6km maastopyöräreitti kulkee Teijo Action Parkin ja Teijon kansallispuiston opastuskeskuksen välillä. Reitille voi lähteä joko Kansallispuiston opastuskeskuksesta tai Teijo Action Parkin parkkipaikalta.

Pyöräilijän on syytä noudattaa jokamiehen oikeuksia. Luonnossa voi liikkua vapaasti seuraten kuitenkin polkuja ja teitä. Myös pyörällä liikkuville sopivat retkeilijän ohjeet: Poimi kimppu tavallisia kedonkukkia, mutta jätä rauhaan rauhoitetut ja harvinaiset kasvit. Kerää sieniä ja marjoja vain päivän tarpeeseen. Avotulen teko on sallittua vain merkityillä tulentekopaikoilla ja tulen kanssa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Kalastusta varten tarvitset laissa säädetyt luvat. Auta pitämään luonto siistinä ja vie roskat mukanasi roskille tarkoitettuihin paikkoihin.

Muistathan että lain mukaan pyöräilijän on käytettävä asianmukaista suojakypärää. Matkalle on hyvä ottaa mukaan myös pumppu, paikkarasia, renkaanvaihdossa tarvittavat työkalut sekä sään mukaiset vaatteet.

HINNASTO

3-vaihteiset pyörät ja Onni-Jopot

alle 4h

4-6h

yli 6h

14€

16€

18€

Yli vrk:n kestävät ja yli 4 pyörän vuokrat sopimuksen mukaan

Maastopyörät:

Felt tai Mad Rock semi fat bike

alle 4h

4-6h

yli 6h

25€

28€

32€

max. vuokra-aika 1vrk

Fatbike-pyörät: Rockmachine 4"

alle 4h

4-6h

yli 6h

29€

32€

35€

max. vuokra-aika 1vrk

Sähköpyörät: Solifer Black e-Bull

alle 4h

4-6h

yli 6h

49€

56€

65€

max. vuokra-aika 1vrk tai 1 lataus

Kaikki paketit sisältävät:

Kypärän ja näppyläkäsineet sekä alle 5 km:n säteellä Action
Parkista pyörien huoltopalvelun

044 516 7390.
 

LUETHAN MYÖS VUOKRAUSEHDOT ENNEN PYÖRÄN VUOKRAUSTA!


Vuokrapyörissä ei ole lukkoja ja suosittelemme vuokraamaan myös ns.  vaijerilukon (+1) jos vuokrapyörä(t) eivät ole koko aikaa huolenpidon alla!

Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 24%.

REITTEJÄ

Kansallispuistossa kuusimetsä, mäntymetsä, kalliot, suot pitkospuineen, metsälampineen ja järvineen vaihtuvat merta kohden matkatessa tammikujiin ja reheviin lehto- sekä pähkinäpuumetsiin. Luonnon mahtava moninaisuus esittäytyy siellä kulkevalle! Taukopaikaksi voi valita yhden monista laavuista tai tulentekopaikoista, tai vaan istahtaa järvenrantakalliolle. 

Tietä suosivan pyöräilijän kannattaa tutustua Salo-Kirjakkala-Teijo-Mathildedal-Strömma-Kemiö-Kasnäs-Hanko-Tammisaari-Perniö-Teijo pyöräilyreittiin. Reitin varrelta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää kuten Teijon kolme historiallista ruukkia ja Strömman kanava. Reitin varrelta löytyy myös mukavia levähdyspaikkoja kuten Lehmijärvi, Teijon ja Mathildedalin kyläidyllit.

Jotkut pyöräilijät hamuavat pitempiä reittejä ja silloin RANNIKKOREITTI – Salo-Teijo-Strömma-Kemiönsaari-Kasnäs – n. 100 km pituudeltaan on 2-3 pv:n pyöräilyyn mitä sopivin. 

Ks. Rannikkoreitin sivut löytyvät: www.rannikkoreitti.fi.

Retkeilystä kiinnostuneille suosittelemme poikkeamaan Teijon kansallispuiston Luontotalossa ja tutustumaan alueen monipuolisiin luontopalveluihin.

PAINTBALL

Keskittymistä, kilpailua, luonnossa liikkumista ja yhdessä tekemistä! 

 

PAINT

Täydellistä keskittymistä vaativa peli, jota pelataan raikkaassa ulkoilmassa luonnon helmassa. Pelata voit tiimin, perheen tai kavereiden kesken, laji sopii kaikille!

Pelissä jokaisella pelaajalla on merkkain ja jokainen pelaaja joka saa osuman on eliminoitu pelistä. Peliä voi pelata monella tavalla. Yleensä turnauksissa pelataan erilaisia lipunryöstön variaatioita. Tässä pelimuodossa 3-10 pelaajan joukkueissa yritetään ryöstää toisen joukkueen lippu ja/tai eliminoida toisen joukkueen pelaajat. Se joukkue, joka saa vietyä kentän keskellä olevan lipun vastustajan tukikohtaan tai eliminoimaan kaikki toisen joukkueen pelaajat, on voittaja.

HINNASTO

200 kuulaa / hlö

Vähintään 6 osallistujaa

Kesto 1h 45 min - 2h (jos enint. 12 pelaajaa)

Hinta 29€/hlö

minimiveloitus 235€

400 kuulaa / hlö

8-20 osallistujaa

Kesto 2h 30min - 3h 

Hinta 40€/hlö

minimiveloitus 280€

Paintball-tarkkuusmaaliammunta

4-18 osallistujaa

Kesto 2-4h

Hinta 58€ ensim. 4 hlöä ja lisählöt 9,50/hlö

minimiveloitus 58€

Kaikki paketit sisältävät:

pelinohjaus

merkkain

pelihaalari

maski + kaulasuoja

käsineet

kuulat (paketin mukaan)

HUOM! Omat kengät mukaan!!

Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 10%.

VUOKRAUS

Oma peli pystyyn? Vuokraamme myös pelkkiä merkkainpaketteja omien pelien järjestämiseen.

OHJEITA

Jokainen pelaaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita ja määräyksiä sekä kaikkia alueen opasteita ja kieltoja. PELAAMINEN TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Jokaisen on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka katsoo tarvitsevansa.

Vaatteiksi käyvät mitkä tahansa vapaa-ajan vaatteet (verkkarit, oloasut jne.). Kuulien osumat eivät satu kovasti jos lähtönopeudet ovat säädetty oikein (300 jalkaa sekunnissa). Värikuulien väri lähtee pesussa pois, mutta vaaleimpiin vaatteisiin saattaa jäädä himmeitä tahroja, joten tummat vaatteet sopivat paremmin.

LISÄÄ ACTIONIA

Lajeja löytyy, maastopyöräilystä birdiegolfiin ja laser trapiin. Valitse yksi tai yhdistele monia!

Autamme kaikessa alkuun, pääset siis kokeilemaan uusia lajeja helposti ja turvallisesti!

 

LASER TRAP

LASER TRAP -ammunta lentäviin kiekkoihin

on maailman paras simulaatio savikiekkoammunnasta, jota voi harrastaa myös sisätiloissa elektronisiin maalitauluihin ampuen. Niin, oikeastaan muuta ei puutu kuin haulit ja rekyyli.

 

LASER TRAP on liikuteltava ampumarata, joka voidaan pystyttää esim. hotellin tai kokouskartanon nurmikolle tai muuhun avoimeen paikkaan, tuoda paikan päälle erilaisiin kesätapahtumiin ja juhliin tapahtumanumeroksi.

Viisi osallistujaa kerrallaan voi ampua samaa lentävää kiekkoa. Järjestelmä tunnistaa ketkä osuivat ja ketkä eivät. Pisteet tulevat langattomasti esiin suurelle tulostaululle kaikkien näkyville. Lopuksi esim. 10 kiekon kierroksen jälkeen nähdään ryhmän loppupisteet, minkä jälkeen seuraavat pääsevät ampumaan. Näin kaikki pääsevät ampumaan paljon ja useampaan kertaan. Pistelaskumalleja on erilaisia! 

LASER TRAP -ammunnassa ei ole ikärajaa, mutta ase painaa 2,7 kg, joten aivan pienet eivät pysty sitä kannattelemaan. Kokemattomalle ampujalle LASER TRAP -ammunta on aivan loistava tapa kokeilla turvallisesti savikiekkoammuntaa. Ase ei potkaise, eikä sillä voi aiheuttaa vaaraa itselleen tai muille. LASER TRAP on myös täysin ympäristöystävällistä koska siinä ei käytetä hauleja eikä rikkoontuvia savikiekkoja, kaikki kiekkomme kerätään talteen.

Teijo Action Parkissa

1h

2h

lisätunti

350€

595€

+160€

Halutussa osoitteessa

2h

lisätunti

670€

+160€

Yli 50km matkakorvaus 0,55€/km + alv 24%. Ylimääräiset odotustunnit 85€/h + alv 24%.

Hinta sisältää pelimestarin = pelin ohjaaja/ kiekonheittäjä /tuomari, 5 haulikkoa, kiekot, ammuntapaikkamerkit ja tietenkin tulostaulun tilannetietoineen ja voittajalle kultainen mitali.

Hinnat voimassa sitoumuksetta ja toistaiseksi. Hinnat sis. alv 10 %, km-veloitus ja laitteiden vuokraus ja odotusajan laskutus + alv 24 %.

ILMAKIVÄÄRI

Uutuuslaji, ilmakiväärin tarkkuusammunta!

Tässä lajissa ilmakiväärillä ammutaan ampumahiihtotauluihin.

 

Aluksi ammutaan viiden laukauksen harjoittelukierros, minkä jälkeen jatketaan kisaan. 

Kisassa ammutaan kolme viiden laukauksen kierrosta, joista toisen kierroksen jälkeen mukana jatkavat tarkimmat ampujat ja paras heikoimman tuloksen ampuneista.

Näin jatketaan kahden ampuessa yhtä aikaa, kunnes enää kaksi kisaajaa ovat jäljellä. Finalistit ampuvat viiden laukauksen päätöskisan, jonka jälkeen ammutaan tarvittaessa äkkikuolema-periaatteella, kunnes voittaja on selvillä.

 

Ei muuta kuin ampumaan!

Kesto n. 20-25 min

HINNAT

Min. hinta 85€ tai 11€/hlö. 

Esim. 8 hlö hinta, 8x11€ = 88€

sis. alv 10%

Hinta sisältää turvakoulutuksen, ohjeistuksen sekä tulospalvelun.

MAALIAMMUNTA PIENRYHMILLE

Maaliammunta on tarkkuusammuntaa värikuulilla, käytöstä poistettuihin oluttankkeihin, jotka riippuvat telineestä. 

Ammunta tapahtuu paintball-merkkaimilla (-aseilla). Merkkaimissa ei ole rekyyliä (takaisinpotkua) ja kuulina käytetään biohajoavia värikuulia. Ampumaan pystyvät jopa 5-v, jos jaksavat kannatella n. 2,3 kg:n merkkainta.

Ammunta tapahtuu pitkä pöydän takaa n. 15 m:n etäisyydellä oleviin maalitankkeihin, ohjaajan opastuksella, joka toimii myös tuomarina. Ohjaajan antamia ohjeita ja opastusta on noudatettava.

 

Kisailla voi vaikka niin, että jokainen harjoittelee ensin 5 kuulalla, jonka jälkeen kisataan. Ryhmällä on käytössä yht.  120 kuulaa. Jokainen ampuu aina 5 kuulan sarjoja ja osumat maalitankkeihin lasketaan pisteiksi. Jos kisakierroksia on 4 niin kuluu 80 kuulaa ja loput voi sitten ampua vaikka äkkikuolema -periaatteella, eli ohi ampunut putoaa. 

Käytössä 2 merkkainta, kesto n. 30 min. /4 hlöä

HINNAT

Hinta 58 e

Hinta laskettu 4 ampujan mukaan. Lisählöt + 9,50 e/hlö

sis. alv 10%

TIIMIPOLKU

Tiimitehtäväpoluilla viihtyvät ryhmät laidasta laitaan! Lasten ja aikuisten yhteinen Sudenpentujen puuharata kulkee vaihtelevassa maastossa metsän siimeksessä. Radan tehtävät sisältävät kolme aihealuetta:

 1. maantieto

 2. luonto&eläimet

 3. yleistieto

Tehtävät vaativat nokkeluutta ja maalaisjärkeä, unohtamatta tiimityöskentelyä. Radan parissa vietetään leppoisia yhteisiä ulkoiluhetkiä!

Teambuilding rata kohottaa työporukkanne joukkuehenkeänne ponnistellessanne tehtäväradalla. Radalla vaaditaan tiimityöskentelyä, ja itsensä ylittäminen työkavereiden tuella nostaa varmasti jokaisen mieltä ja ”hitsaannuttaa” ryhmänne tehotiimiksi.

 
Polttaripakettiin sopii rata, jossa on seitsemän rastia ja lopussa paljastuva hauska juoni. Polttariporukka kulkee rinteiden ympäröimässä maastossa tehtävärastien perässä. Hauskoihin tehtäviin kuuluu kisailua, visailua, faktatietoa, itsensä tutkiskelua ja nauruterapiaa.

BIRDIEGOLF

Haluatko kokeilla golfia tai treenata golflyöntejäsi? Birdiegolf harjoittelu on helppo ja mukava tapa tutustua golfiin. Harjoittelupaikka on rinneautoilun

ala-aseman viereisellä nurmikentällä.

 

Tunnin harjoitusohjelma sis. mailat, lyöntialustat, birdie-pallot ja ohjauksen. Sopii erinomaisesti golfiin tutustumiseksi, vasta-alkajille ja swingin parantamiseksi. Lyönnit eivät satu käsille ja pallon maksimilentorata on n. 25 m.

HINNAT

Enintään 8 (10) osallistujaa

69€/h

sis. alv 10%

 
 

Täyden palvelun bike park avataan Teijolle 30.5.2020. Vuokraamosta löytää huippuvarusteet ja pyörät alamäkiajoon tai maastopoluille. Palvelemme harrastajia ja aloittelijoita, omistit varusteet tai et. Ryhmille tarjoamme räätälöityjä aktiviteettipaketteja.

MERI-TEIJO BIKE PARK

 
 
 
 
 

PARHAAT

POLTTARIT

Teijon Action Parkin väki tietää polttareiden järjestämisestä kaiken! Vauhtilajit, räiskimiset, tarkkuuskisat ja luontoactionit, näistä on parhaat polttarit tehty!

IKIMUISTOINEN PÄIVÄ!

Yhdessä tekemistä, äärimmilleen menemistä ja taatusti hauskaa! Huoleton ja kattava polttaripäivä alkaa Teijo Action Parkista ja jatkuu ruukkikylien hemmotteluihin. Pyydä tarjous, niin kokoamme juuri teidän porukalle parhaan yhdistelmän vauhtia ja menoa!

Valmiit polttaripaketit ovat helppo valinta ja valitsemalla molemmat, hinta laskee -1€ / hlö.

Voitte vuokrata myös kodan tai majoittua puissa! Kesän uutuutena tentsile-majoitus!

KYLIEN PALVELUITA

RINNEAUTOILUN

POLTTARIPAKETTI

Vauhdikas ja turvallinen rinneautoilu sopii loistavasti polttaripäivän ohjelmistoon! Taululle päivittyvät tulokset, ajovarusteet ja palkintojenjako tekevät kisan!

Kisan päätteeksi  voittaja kiipeää podiumin korkeimmalle ja 2. ja 3. nopeimmat omille palleilleen, myös kauimmin radalla viihtynyt palkitaan ekologisena taistelijana yllätyslahjalla!

Kaikki huomioidaan palkintojenjakoseremoniassa!

(min. 6 hlön ryhmille)

SISÄLTÄÄ

6 tai 4 ajokierrosta

 

Ajokoulutus

 

Varusteet

(auto, ajohaalarit/sadeasu, ajolasit ja kypärä)

Palkintojenjakoseremonia

(palkinnot ja kuohujuomat erikseen, 4-8€)

Tulospalvelu

(osallistujat saavat tuloslistat mukaansa jälkipeleihin!)

KESTO

6-10 hlön ryhmässä, 6 kierrosta n. 50-55 min

6-10 hlön ryhmässä, 4 kierrosta n. 40-50 min

Yli 10 ajajan ryhmät ajavat kahdessa erässä. Ajokoulutus annettaan kerralla kaikille, mutta ajot jakautuvat kahteen ryhmään

(kesto pitenee 20-30min)

HINTA

6 kierrosta

26€ / hlö

lisäkierrokset 4,20€ / kierros

4 kierrosta 

20€ / hlö 

lisäkierrokset 4,50€ / kierros

Minimiveloitus 130€/ryhmä.

Hinnat sisältävät alv 10%.

PAINTBALLIN

POLTTARIPAKETIT

"Ei iloa ilman kunnon räiskettä!"

Ryhmäkoko min. 6 hlöä. Yli 10 hlön ryhmät jaetaan kolmeen joukkueeseen, jotka huilaavat vuorotellen.

SISÄLTÄÄ

Paketit sisältävät aina: 

Pelin ohjaus/tuomarointi

Merkkain (ase)

Pelihaalarit, maski, hanskat 

 

Huom, omat ulkoilukengät mukaan!

PERUSPAKETTI

400 kuulaa / pelaaja

KESTO
2 joukkuetta 2- 2½ h

yli 2 joukkuetta  3 h

HINTA
40€ / hlö 

Minimiveloitus 280 € / ryhmä. Hinnat sisältävät alv 10%.

BUDJETTIPAKETTI

200 kuulaa / pelaaja. Sopii erityisesti aloittelijoille ja toisen ohjelman kaveriksi. 

KESTO
2 joukkuetta 2h

yli 2 joukkuetta 2½ h

HINTA
29,50€ / hlö 

Minimiveloitus 235 € / ryhmä.

Hinnat sisältävät alv 10%.

EXPERTS ONLY 

3-5 lipun ryöstö pro-pelaajille.

Hinta alk. 55 €/hlö

 

Teijo Action Park on auki ryhmille tilauksesta. Polttarit, synttärit  sukujuhlat ja tiimipäivät - parempaa paikkaa hauskan viettoon on vaikea löytää!

Autamme valitsemaan sopivimmat lajit sekä kylän parhaat oheispalvelut!

ACTIONIA

RYHMILLE

TIIMIPÄIVÄT

Yhteistyötä, kisailua, hitsautumista ja yhteisiä muistoja. Yhteistyö paranee ja työhyvinvointi kasvaa, kun tiimi harrastaa yhdessä. Kevät-, kesä- ja syyspäivät, isommat yritystilaisuudetkin hoituvat 20 vuoden kokemuksella huikeasta lajivalikoimasta yhdistelemällä. 

Esimerkkipaketti

6 osallistujaa

4 laskua rinneautoilussa

2h Laser trap -ammuntaa

Ruokailu

Palkintojenjako

KOULULAIS-RYHMÄT

Koulujen kevät- ja syyspäivät sekä luokkaretket!

Liikutaan luonnossa, kisaillaan joukkueina ja yksilöinä - turvallisesti leikkimielellä.

PORUKAT

Persoonalliset syntymäpäiväjuhlat, sukujuhlat tai kaveriporukan kesäpäivän vietto. Eri kokoiset porukat löytävät varmasti tekemistä, hurjempaa tai hauskempaa!

Monipuoliset lajivaihtoehdot, hyvät tilat ja loistavat yhteistyökumppanit. Pyytäkää tarjous, niin valitaan yhdessä teille parhaat!

PYYDÄ TARJOUS

Kiitos viestistäsi! Otamme sinuun yhteyttä pian!

 

©2021 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

info@meriteijo.fi   044 516 7390

 

YHTEYSTIEDOT

Teijo Ski & Action Parkiin saavut helposti! 

Iso parkkialue on aivan rinteiden juurella.

Salosta kulkee koulupäivisin myös bussi, aikataulut Matkahuollon palvelussa

Tapani Kakko

Toimitusjohtaja

044 516 7390

tapani.kakko(at)meriteijo.fi

Jarkko Rannikko

Tekninen johtaja

/ Rinnepäällikkö

044 075 8588

jarkko.rannikko(at)meriteijo.fi

Teijontie 345, 25570 Teijo