top of page

Vauhtia, jännitystä ja nautintoa - ensimmäisestä kerrasta lähtien! Hissillä ylös ja rataa pitkin pujotellen alas. Aikaa vastaan, kavereiden kanssa kilpaillen tai vain vauhdin hurmasta nauttien! 

MCC -

RINNEAUTOILU

Rinneautoilu

PARASTA!

Vauhtiurheilua parhaimmillaan,

ilman melua ja pakokaasuja!

  • Painovoima on ainoa, mutta tehokas moottori

  • Jarruilla säädät nopeutta

  • Tulokset sekunnin tuhannesosan tarkkuudella

  • Kehittää ajotaitoa ja ennakointia

  • Ajaa voi myös kortitta

  • Ajajan turvallisuus on kaiken lähtökohta, kolareita nolla!

HINNASTO

Hinnat sis. alv 10%

NORMAALINA AUKIOLOAIKANA

Yksittäiset ajot

2 kierrosta

3 kierrosta

4 kierrosta

5 kierrosta

lisäkierrokset

12€ 

17€

21€

25€

+ 4€

Ryhmätarjous 

4 kierrosta

6 kierrosta

20€

26€ 

Min. 6 hlön ryhmille. Minimiveloitus 120€/ryhmä. Vain ennakkovarauksella!

YKSITYISTILAISUUS

Taukokahvit, palkintojenjakoseremonia ja mitalit, sekä kuohuvat palkintojuomat sisältyvät hintaan! 

7 harjoituskierrosta + 2 kisakierrosta

Hinta / hlö

47€

46€

45€

43€

+ 40€/hlö

max hlömäärä

5

6

7

8

YLI 8 (kesto +/- 2h)

35€ hlö

5 harjoituskierrosta + 2 kisakierrosta

Minimiveloitus 235€/ryhmä. Vain ennakkovarauksella!

OHJEITA

Jokainen ajaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita ja määräyksiä,sekä kaikkia alueen opasteita ja kieltoja. Kuuntele tarkkaan, mitä ajokoulutuksessa sanotaan. Suosittelemme ajolasien ja kypärän käyttöä! AJO TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Jokaisen on itse huolehdittava riittävästä vakuutusturvasta.

 

Sisältää

Ajokoulutus

 

Varusteet

(auto, ajohaalarit/sadeasu, ajolasit ja kypärä)

Palkintojenjakoseremonia (ryhmille)

(palkinnot ja kuohujuomat erikseen, 4-8€)

Tulospalvelu

(osallistujat saavat tuloslistat mukaansa jälkipeleihin!)

Yksityistilaisuus

Polkupyöräillen ruukkikylille ja kansallispuistoon, tai rannikoreittiin tutustumaan! Meiltä vuokraat sopivat pyörät joka tarpeeseen - myös opastetut pyöräretket!

POLKUPYÖRÄ-VUOKRAUS

Polkupyörävuokraus

PYÖRÄILY

Satulasta käsin voi nauttia Teijon ruukkikylien kulttuurimaisemista  ja kansallispuiston upeasta luonnosta maasto-, fatbike tai maantiepyöräillen.

Teijon kansallispuisto Teijontien eteläpuolella sekä Teijo Action Parkin alue tarjoavat kymmeniä kilometrejä pyöräiltäviä polkuja ja reittitejä. Haasteellinen 6km maastopyöräreitti kulkee Teijo Action Parkin ja Teijon kansallispuiston opastuskeskuksen välillä. Reitille voi lähteä joko Kansallispuiston opastuskeskuksesta tai Teijo Action Parkin parkkipaikalta.

Pyöräilijän on syytä noudattaa jokamiehen oikeuksia. Luonnossa voi liikkua vapaasti seuraten kuitenkin polkuja ja teitä. Myös pyörällä liikkuville sopivat retkeilijän ohjeet: Poimi kimppu tavallisia kedonkukkia, mutta jätä rauhaan rauhoitetut ja harvinaiset kasvit. Kerää sieniä ja marjoja vain päivän tarpeeseen. Avotulen teko on sallittua vain merkityillä tulentekopaikoilla ja tulen kanssa on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Kalastusta varten tarvitset laissa säädetyt luvat. Auta pitämään luonto siistinä ja vie roskat mukanasi roskille tarkoitettuihin paikkoihin.

Muistathan että lain mukaan pyöräilijän on käytettävä asianmukaista suojakypärää. Matkalle on hyvä ottaa mukaan myös pumppu, paikkarasia, renkaanvaihdossa tarvittavat työkalut sekä sään mukaiset vaatteet.

HINNASTO

3-vaihteiset pyörät ja Onni-Jopot

alle 4h

4-6h

yli 6h

14€

16€

18€

Yli vrk:n kestävät ja yli 4 pyörän vuokrat sopimuksen mukaan

Maastopyörät:

Felt tai Mad Rock semi fat bike

alle 4h

4-6h

yli 6h

25€

28€

32€

max. vuokra-aika 1vrk

Fatbike-pyörät: Rockmachine 4"

alle 4h

4-6h

yli 6h

29€

32€

35€

max. vuokra-aika 1vrk

Sähköpyörät: Solifer Black e-Bull

alle 4h

4-6h

yli 6h

49€

56€

65€

max. vuokra-aika 1vrk tai 1 lataus

Kaikki paketit sisältävät:

Kypärän ja näppyläkäsineet sekä alle 5 km:n säteellä Action
Parkista pyörien huoltopalvelun

0445167390 / 0442368398.
 

LUETHAN MYÖS VUOKRAUSEHDOT ENNEN PYÖRÄN VUOKRAUSTA!


Vuokrapyörissä ei ole lukkoja ja suosittelemme vuokraamaan myös ns.  vaijerilukon (+1) jos vuokrapyörä(t) eivät ole koko aikaa huolenpidon alla!

Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 10%.

REITTEJÄ

Kansallispuistossa kuusimetsä, mäntymetsä, kalliot, suot pitkospuineen, metsälampineen ja järvineen vaihtuvat merta kohden matkatessa tammikujiin ja reheviin lehto- sekä pähkinäpuumetsiin. Luonnon mahtava moninaisuus esittäytyy siellä kulkevalle! Taukopaikaksi voi valita yhden monista laavuista tai tulentekopaikoista, tai vaan istahtaa järvenrantakalliolle. 

Tietä suosivan pyöräilijän kannattaa tutustua Salo-Kirjakkala-Teijo-Mathildedal-Strömma-Kemiö-Kasnäs-Hanko-Tammisaari-Perniö-Teijo pyöräilyreittiin. Reitin varrelta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää kuten Teijon kolme historiallista ruukkia ja Strömman kanava. Reitin varrelta löytyy myös mukavia levähdyspaikkoja kuten Lehmijärvi, Teijon ja Mathildedalin kyläidyllit.

Jotkut pyöräilijät hamuavat pitempiä reittejä ja silloin RANNIKKOREITTI – Salo-Teijo-Strömma-Kemiönsaari-Kasnäs – n. 100 km pituudeltaan on 2-3 pv:n pyöräilyyn mitä sopivin. 

Ks. Rannikkoreitin sivut löytyvät: www.rannikkoreitti.fi.

Retkeilystä kiinnostuneille suosittelemme poikkeamaan Teijon kansallispuiston Luontotalossa ja tutustumaan alueen monipuolisiin luontopalveluihin.

Keskittymistä, kilpailua, luonnossa liikkumista ja yhdessä tekemistä! 

PAINTBALL

Paintball

PAINT

Täydellistä keskittymistä vaativa peli, jota pelataan raikkaassa ulkoilmassa luonnon helmassa. Pelata voit tiimin, perheen tai kavereiden kesken, laji sopii kaikille!

Pelissä jokaisella pelaajalla on merkkain ja jokainen pelaaja joka saa osuman on eliminoitu pelistä. Peliä voi pelata monella tavalla. Yleensä turnauksissa pelataan erilaisia lipunryöstön variaatioita. Tässä pelimuodossa 3-10 pelaajan joukkueissa yritetään ryöstää toisen joukkueen lippu ja/tai eliminoida toisen joukkueen pelaajat. Se joukkue, joka saa vietyä kentän keskellä olevan lipun vastustajan tukikohtaan tai eliminoimaan kaikki toisen joukkueen pelaajat, on voittaja.

HINNASTO

200 kuulaa / hlö

Vähintään 6 osallistujaa

Kesto 1h 45 min - 2h (jos enint. 12 pelaajaa)

Hinta 29€/hlö

minimiveloitus 235€

400 kuulaa / hlö

8-20 osallistujaa

Kesto 2h 30min - 3h 

Hinta 40€/hlö

minimiveloitus 280€

Paintball-tarkkuusammunta

8-18 osallistujaa

Kesto 2-4h

Hinta 59€/hlö

minimiveloitus 480€

Kaikki paketit sisältävät:

pelinohjaus

merkkain

pelihaalari

maski + kaulasuoja

käsineet

kuulat (paketin mukaan)

HUOM! Omat kengät mukaan!!

Ilmoitetut hinnat sisältävät alv 10%.

VUOKRAUS

Oma peli pystyyn? Vuokraamme myös pelkkiä merkkainpaketteja omien pelien järjestämiseen.

OHJEITA

Jokainen pelaaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita ja määräyksiä sekä kaikkia alueen opasteita ja kieltoja. PELAAMINEN TAPAHTUU OMALLA VASTUULLA. Jokaisen on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka katsoo tarvitsevansa.

Vaatteiksi käyvät mitkä tahansa vapaa-ajan vaatteet (verkkarit, oloasut jne.). Kuulien osumat eivät satu kovasti jos lähtönopeudet ovat säädetty oikein (300 jalkaa sekunnissa). Värikuulien väri lähtee pesussa pois, mutta vaaleimpiin vaatteisiin saattaa jäädä himmeitä tahroja, joten tummat vaatteet sopivat paremmin.

Teijo Action Parkin alueella

Lajeja löytyy, maastopyöräilystä birdiegolfiin ja laser trapiin. Valitse yksi tai yhdistele monia!

Autamme kaikessa alkuun, pääset siis kokeilemaan uusia lajeja helposti ja turvallisesti!

LISÄÄ ACTIONIA

Laser trap
Pyöräily
Birdiegolf

LASER TRAP

LASER TRAP -ammunta lentäviin kiekkoihin

on maailman paras simulaatio savikiekkoammunnasta, jota voi harrastaa myös sisätiloissa elektronisiin maalitauluihin ampuen. Niin, oikeastaan muuta ei puutu kuin haulit ja rekyyli.

 

LASER TRAP on liikuteltava ampumarata, joka voidaan pystyttää esim. hotellin tai kokouskartanon nurmikolle tai muuhun avoimeen paikkaan, tuoda paikan päälle erilaisiin kesätapahtumiin ja juhliin tapahtumanumeroksi.

Viisi osallistujaa kerrallaan voi ampua samaa lentävää kiekkoa. Järjestelmä tunnistaa ketkä osuivat ja ketkä eivät. Pisteet tulevat langattomasti esiin suurelle tulostaululle kaikkien näkyville. Lopuksi esim. 10 kiekon kierroksen jälkeen nähdään ryhmän loppupisteet, minkä jälkeen seuraavat pääsevät ampumaan. Näin kaikki pääsevät ampumaan paljon ja useampaan kertaan. Pistelaskumalleja on erilaisia! 

LASER TRAP -ammunnassa ei ole ikärajaa, mutta ase painaa 2,7 kg, joten aivan pienet eivät pysty sitä kannattelemaan. Kokemattomalle ampujalle LASER TRAP -ammunta on aivan loistava tapa kokeilla turvallisesti savikiekkoammuntaa. Ase ei potkaise, eikä sillä voi aiheuttaa vaaraa itselleen tai muille. LASER TRAP on myös täysin ympäristöystävällistä koska siinä ei käytetä hauleja eikä rikkoontuvia savikiekkoja, kaikki kiekkomme kerätään talteen.

Teijo Action Parkissa

1h

2h

lisätunti

350€

595€

+160€

Halutussa osoitteessa

2h

lisätunti

670€

+160€

Yli 50km matkakorvaus 0,55€/km + alv 24%. Ylimääräiset odotustunnit 85€/h + alv 24%.

Hinta sisältää pelimestarin = pelin ohjaaja/ kiekonheittäjä /tuomari, 5 haulikkoa, kiekot, ammuntapaikkamerkit ja tietenkin tulostaulun tilannetietoineen ja voittajalle kultainen mitali.

Hinnat voimassa sitoumuksetta ja toistaiseksi. Hinnat sis. alv 10 %, km-veloitus ja laitteiden vuokraus ja odotusajan laskutus + alv 24 %.

BIRDIEGOLF

Haluatko kokeilla golfia tai treenata golflyöntejäsi? Birdiegolf harjoittelu on helppo ja mukava tapa tutustua golfiin. Harjoittelupaikka on rinneautoilun

ala-aseman viereisellä nurmikentällä.

 

Tunnin harjoitusohjelma sis. mailat, lyöntialustat, birdie-pallot ja ohjauksen. Sopii erinomaisesti golfiin tutustumiseksi, vasta-alkajille ja swingin parantamiseksi. Lyönnit eivät satu käsille ja pallon maksimilentorata on n. 25 m.

HINNAT

Enintään 8 (10) osallistujaa

69€/h

sis. alv 10%

TIIMIPOLKU

Tiimitehtäväpoluilla viihtyvät ryhmät laidasta laitaan! Lasten ja aikuisten yhteinen Sudenpentujen puuharata kulkee vaihtelevassa maastossa metsän siimeksessä. Radan tehtävät sisältävät kolme aihealuetta:

  1. maantieto

  2. luonto&eläimet

  3. yleistieto

Tehtävät vaativat nokkeluutta ja maalaisjärkeä, unohtamatta tiimityöskentelyä. Radan parissa vietetään leppoisia yhteisiä ulkoiluhetkiä!

Teambuilding rata kohottaa työporukkanne joukkuehenkeänne ponnistellessanne tehtäväradalla. Radalla vaaditaan tiimityöskentelyä, ja itsensä ylittäminen työkavereiden tuella nostaa varmasti jokaisen mieltä ja ”hitsaannuttaa” ryhmänne tehotiimiksi.

 
Polttaripakettiin sopii rata, jossa on seitsemän rastia ja lopussa paljastuva hauska juoni. Polttariporukka kulkee rinteiden ympäröimässä maastossa tehtävärastien perässä. Hauskoihin tehtäviin kuuluu kisailua, visailua, faktatietoa, itsensä tutkiskelua ja nauruterapiaa.

Tiimipolku

Täyden palvelun bike park avataan Teijolle 30.5.2020. Vuokraamosta löytää huippuvarusteet ja pyörät alamäkiajoon tai maastopoluille. Palvelemme harrastajia ja aloittelijoita, omistit varusteet tai et. Ryhmille tarjoamme räätälöityjä aktiviteettipaketteja.

MERI-TEIJO BIKE PARK

Bike Park

©2020 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

ski@meriteijo.fi  +358 2 736 3880

Meri-Teijo tontit
bottom of page