• Meriteijo Ski, Facebook

Teijo Ski & Action Park tarjoaa loistavat mahdollisuudet yritystapahtumille, joustavat palvelut koululaisryhmille sekä hauskat puitteet kaveriporukoille ja juhliin!

PALVELUT

RYHMILLE

 
 
 

KOULULAISET

Koululaiset, päiväkotilaiset, opiskelijat... Tervetuloa viettämään porukalla talvipäivää meille! Koululaisryhmille varataan 4h laskuaikaa, vuokraukset, hiihtokoulu ja ruokailu ovat kaikki järjestettävissä rinteille. 

Huippuedullinen koululaisryhmähinta (4h rinnelippu vain 13€, vuokravälineet 12€), nopea vuokraamo ja turvalliset rinteet takaavat punaiset posket ja liikunnan riemun. Ravintolan herkkuja ja pulkkamäkeä unohtamatta!

 

Tässä kauden tarjous koululaisten talviliikuntapäivästä. Yhteydenotot  liina.aho@meriteijo.fi tai ski@meriteijo.fi

YRITYKSET

Meillä voitte lasketella, lautailla, maastohiihtää, lumikenkäillä, kisailla leikkimielisesti ja paljon muuta!

Tapahtumat onnistuvat kymmenen hengen ryhmästä usean sadan hengen tapahtumaan. Viettäkää koko talvinen päivä rinteillä, tai piipahtakaa muutamaksi tunniksi virkistäytymään lumelle.

 

Skihaus tarjoaa loistavat tilat eri kokoisille koulutuksille, kokouksille sekä tapahtumille. Bistron antimista järjestyy ruokailu pikkunälän kukistajasta isompaan ateriointiin. Voitte myös varata tunnelmallisen Lapin kodan käyttöönne.

Muistithan myös yrityksen kausikortit!

PORUKAT

Kerää 10 hengen ryhmä, ja saatte edullisen paketin viikonloppuun tai loma-aikaan, tai SUPER edullisen paketin arkipäivään. Kysy tarjousta liina.aho@meriteijo.fi. Meillä järjestät hauskat, lumiset, synttärit, polttarit, sukujuhlat tai gettogetherit! 

Laskettelu

Hiihtokoulu

Laser trap -ammunta (sisällä tai ulkona)

Maastopyöräily

Pilkkiminen

Lumikenkäily

Pulkkailu

Murtomaahiihto

Luontotehtäväpolut

Nuotioretket 

Ym!

Yli 10 hengen ryhmille edulliset ryhmähinnat rinteeseen ja hiihtokouluun!

PYYDÄ TARJOUS

 
  • Meriteijo Ski, Facebook

©2020 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

ski@meriteijo.fi  044 516 7390

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry

Noudatamme laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja Dnro 92/41/286. Toimitusehdot saat myös tarvittaessa lipunmyynnistämme. Välinevuokraamojen sopimusehdot Rinnesäännöt Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa. 

Meri-Teijo Alppiseura
ski.fi
MeriTeijo Kodit