• Meriteijo Ski, Facebook

Teijo Ski & Action Park tarjoaa loistavat mahdollisuudet yritystapahtumille, joustavat palvelut koululaisryhmille sekä hauskat puitteet kaveriporukoille ja juhliin!

PALVELUT

RYHMILLE

 
 
 

KOULULAISET

Koululaiset, päiväkotilaiset, opiskelijat... Tervetuloa viettämään porukalla talvipäivää meille! Koululaisryhmille varataan 4h laskuaikaa, vuokraukset, hiihtokoulu ja ruokailu ovat kaikki järjestettävissä rinteille. 

Huippuedullinen koululaisryhmähinta (4h rinnelippu vain 14€, vuokravälineet 13€), nopea vuokraamo ja turvalliset rinteet takaavat punaiset posket ja liikunnan riemun. Ravintolan herkkuja ja pulkkamäkeä unohtamatta!

 

Tässä kauden tarjous koululaisten talviliikuntapäivästä. Yhteydenotot  info@meriteijo.fi tai ski@meriteijo.fi

YRITYKSET

Meillä voitte lasketella, lautailla, maastohiihtää, lumikenkäillä, kisailla leikkimielisesti ja paljon muuta!

Tapahtumat onnistuvat kymmenen hengen ryhmästä usean sadan hengen tapahtumaan. Viettäkää koko talvinen päivä rinteillä, tai piipahtakaa muutamaksi tunniksi virkistäytymään lumelle.

 

Skihaus tarjoaa loistavat tilat eri kokoisille koulutuksille, kokouksille sekä tapahtumille. Bistron antimista järjestyy ruokailu pikkunälän kukistajasta isompaan ateriointiin. Voitte myös varata tunnelmallisen Lapin kodan käyttöönne.

Muistithan myös yrityksen kausikortit!

PORUKAT

Kerää 10 hengen ryhmä, ja saatte edullisen paketin viikonloppuun tai loma-aikaan, tai SUPER edullisen paketin arkipäivään. Kysy tarjousta ski@meriteijo.fi. Meillä järjestät hauskat, lumiset, synttärit, polttarit, sukujuhlat tai gettogetherit! 

Laskettelu

Hiihtokoulu

Laser trap -ammunta (sisällä tai ulkona)

Maastopyöräily

Pilkkiminen

Lumikenkäily

Pulkkailu

Murtomaahiihto

Luontotehtäväpolut

Nuotioretket 

Ym!

Yli 10 hengen ryhmille edulliset ryhmähinnat rinteeseen ja hiihtokouluun!

PYYDÄ TARJOUS

Kiitos viestistäsi! Otamme sinuun yhteyttä pian!