• Ski&Action

Vuokraajan muistilista

Näin selviät välinevuokraamosta rinteeseen vähemmillä hikipisaroilla ja viiletät pitkin rinteitä nopeammin kuin huomaatkaan!


1. Valitse sopivat monot. Listasta löydät kengänkokoasi vastaavan monon numeron. Lisäksi juniormonoissa on kirjattu EU kengänkoko. Laita toinen mono jalkaan. Toisen kengän voi jättää monojen paikalle hyllyyn.


2. Tuo toinen mono tiskille. Kysymme pituutesi, painosi, ja laskettelukokemuksesi varmistaaksemme sopivien välineiden valinnan. Mittaile tai arvioi kokosi tai laskijan koko jo ennen tiskille saapumista.


3. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi vuokratessasi. Ajokortti siis esiin, kuten myös Snowcardit, jos niitä löytyy ennestään. Vuokrauksen yhteydessä voit maksaa myös rinneliput, jolloin sinun ei tarvitse erikseen siirtyä lipunmyyntikassalle.


Saat vuokrauksesta palautuslapun, jonka tuot takaisin vuokravälineiden palautuksen yhteydessä.


4. Nyt saat laittaa toisenkin monon jalkaan, jättää kengät vuoraamoon tai halutessasi lukolliseen varustelaatikkoon.


Nautinnollista laskupäivää! T.Vuokraamon väki

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Hiihtolomaviikon välinevuokraus

Välinevuokraus hiihtolomaviikolle 8 Vuokraa välineet koko viikoksi ja vältä jonotus vuokraamossa. Hinnat: Lasten suksisetti 59€ (sukset, monot, sauvat) Lasten lautasetti 69€ (lumilauta ja lautai

  • Meriteijo Ski, Facebook

©2020 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

ski@meriteijo.fi  044 516 7390

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry

Noudatamme laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja Dnro 92/41/286. Toimitusehdot saat myös tarvittaessa lipunmyynnistämme. Välinevuokraamojen sopimusehdot Rinnesäännöt Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa. 

Meri-Teijo Alppiseura
ski.fi
MeriTeijo Kodit