• Ski&Action

Sopivan monon valinta

Vuokraamon ohjeissa lukee, valitse itsellesi sopiva mono. Mitä ihmettä nyt? Tässä muutama vihje sopivan monon löytämiseen.


Lasten monoissa ja juniormalleissa on normaali kengän koko merkattu tussilla. Aikuisten monoissa on monon senttimetrikoko, ja vertailutaulukon löydät hyllyn päästä. Juniormonoissa on aikuisten mallia kapeampi lesti, joten kapeajalkainen aikuinen voi hyvin käyttää junior monoa, tai juniori aikuisten monoa, jos mono tuntuu jalkaan hyvältä.


Yleinen virhe on valita liian suuret monot. Suorana seisottaessa varpaat voivat hipaista monon kärkeä, mutta polvia eteenpäin laskuasentoon painettaessa tulee varpaiden irrota monon kärjestä. Kantapään tulee koko ajan pysyä tiukasti kupissaan.

Laskettelupäivän sukkavalintaan kannattaa myös kiinnittää huomiota. Jollei sukkalaatikosta löydy laskettelusukkia, valitse tukeva, mielellään pitkävartinen sukka ja varmista ettei se mene ryttyy monon sisällä. Ulkoiluhousuista löytyvät lumilukot lahkeen sisällä kuuluvat mono päälle, ei sisälle. Ne estävät lumen pääsyn monoon, ja jalkasi pysyvät kuivina.


Toinen mono tarvitaan tiskillä suksien säätämiseen sinulle sopiviksi. Laita siis vain toinen mono jalkaan. Kengät voit jättää monojen paikalle hyllyyn, tai halutessasi lukolliseen (1€ toimivaan) varustelaatikoon


Hiihtolomalla ja ruuhkapäivinä monovuokraamossamme on henkilökuntaa sinua auttamassa. Kysy apua, jos jokin mietityttää.

Tervetuloa vuokraamoomme!


!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATHILDEDAL – BLOGI osa I

Tätä kirjoitettaessa vietämme Vappua 2020. Onko se vähän erilainen kuin menneet Vaput vai ennakoi se uudempaa normaalia eli 2 m:n yhteiskuntaa? Ja onko se uudempi normaali alkanut jo pari kuukautta si

  • Meriteijo Ski, Facebook

©2020 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

ski@meriteijo.fi  044 516 7390

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry

Noudatamme laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja Dnro 92/41/286. Toimitusehdot saat myös tarvittaessa lipunmyynnistämme. Välinevuokraamojen sopimusehdot Rinnesäännöt Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa. 

Meri-Teijo Alppiseura
ski.fi
MeriTeijo Kodit