• Ski&Action

Kiinnostaako alppiseuran toiminta?

Torstaina 10.1.2019 klo 18.00-20.00

Meriteijon Alppiseuran toteuttaa tänäkin talvena jo perinteeksi tulleen hienon ulkoilutapahtuman! Alakouluikäiset lapset ovat tervetulleita tutustumaan aivan mahtavaan talviseen harrastukseen seuramme valmentajien opastamina.

Mukaan mahtuu ainakin 25 ensimmäistä innokasta lasta, joilla laskettelu sujuu jo yksinään.

Ilmoittaudu mukaan tähän iloiseen, maksuttomaan tapahtumaan - Meriteijo Ski Resort tarjoaa hissiliput ja sukset, Alppiseura mehut ja makkarat!

Jos innostut lajista ja seuramme toiminnasta, niin tarjoamme 2-3 kertaa viikossa ohjattua harjoittelua ja aivan mahtavat valmentajat ja uusia kavereita harrastuksen ja taitojen eteenpäin viemiseksi.

Lisää infoa seuran facebook sivuilla. Tästä Facebook -sivuillemme!


https://www.meriteijonalppiseura.com/


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Hiihtolomaviikon välinevuokraus

Välinevuokraus hiihtolomaviikolle 8 Vuokraa välineet koko viikoksi ja vältä jonotus vuokraamossa. Hinnat: Lasten suksisetti 59€ (sukset, monot, sauvat) Lasten lautasetti 69€ (lumilauta ja lautai

  • Meriteijo Ski, Facebook

©2020 Teijo Ski & Action Park, Powered by Koolle Oy

TEIJON MATKAILU OY

Teijo Ski & Action Park

Teijontie 345, 25570 Teijo

ski@meriteijo.fi  044 516 7390

Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry

Noudatamme laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja Dnro 92/41/286. Toimitusehdot saat myös tarvittaessa lipunmyynnistämme. Välinevuokraamojen sopimusehdot Rinnesäännöt Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa. 

Meri-Teijo Alppiseura
ski.fi
MeriTeijo Kodit