• Ski

Family Rock ja Toimintatorstait tulevat!

FAMILY ROCK - LIVEMUSIIKKI ILTAMAT PIKNIK-PERIAATTEELLA, JOKA TORSTAI HEINÄKUUSSA!


TÄNÄKIN KESÄNÄ KUULLAAN LIVE MUSIIKKIA, NAUTITAAN ULKOILMA FESTIVAALITUNNELMISTA PIKNIK-PERIAATTEELLA.

Tapahtumapaikkana on eräänlainen ”luonnon muovaama amphy-teatteri” eli Teijon laskettelukeskuksen eturinteet, jotka ovat kauniin vihreän nurmen peittämiä näin kesäisin.


PAIKKA ON KUIN TÄLLAISIIN TAPAHTUUMIIN LUOTU JA TÄTÄ KESÄÄ VARTEN RAKENTUNUT, NELJÄSSÄ LOHKOSSA OLEVAT, NURMETETUT, TEIJO SKI RESORTIN ETURINTEET PIHA-ALUEINEEN JA SKIHAUS-RAKENNUS PALVELEMASSA.

ESIINTYMISLAVA ON PIHAN KESKIÖSSÄ JA NÄKÖYHTEYS KAIKKIIN LOHKOIHIN. TURVAVÄLIT MELKOISET JA JOKAISELLE JÄÄ JOS ESIM 500 KUULIJAA, YLI 5X5 M TILAA . Kokonaisuutena aluetta on yli 1,5 ha.

Esiintymislava on se verran korkealla, että näköyhteys vaikka pikkurinteen huipulle toimii! Ja maisema ovat upeat, meri siintää, luonnonpuustot rajaavat rinnealueet ja parkkitilaa löytyy.

YLEISESTÄ HYGIENIATASOSTA HUOLEHDITAAN JA YLIM. PESUPAIKKOJA ON TEHTY KAKSI ULOS JA LISÄÄ LÖYTYY SKIHAUSPALVELURAKENNUKSEN WC-TILOISTA.

LIPUNMYYNTI HOITUU PITKÄLTI NETIN KAUTTA (www.snowcard.fi ) saman tyylisesti kuin talvisin on käytössä. Nyt asiakas vain tulostaa viivakoodi-hissilipun ja ottaa sen mukaan. Kuuntelijat ohjataan parkkialueilta kolmea kulkureittiä myöten piknikalueelle. Aikaisemmin alueelle tulevat toki napsivat parhaat alueet. Poistumistiet on merkitty turffikäytävin ja rinteen reunoille ja myös sompahissin hissiväylälle.

Tunnetusti Skiin isot parkkialueet ovat vieläkin isompia. Parkkialueille saadaan sopimaan 300 hlöautoa, 50 moottoripyörää ja 100 polkupyörää helposti. Erikoisuutena on tehty ns. drive-in kuuntelupaikka esim. avoautoilla tulijoille ja niitä sopii siihen n. 30 autoa. Ja toki linja-autotkin voivat tulla, ne ohjataan ”iltamien ajaksi” ala-asemalle.

FAMILY ROCK tapahtuma-aika on klo 17-20 ja portit avataan jo klo 16.30, jottei synny turhia jonotuksia. Aidattu ja rajattu lue suljetaan viimeistään klo 21.00

Yhteistyötä on tehty artistien saamiseksi kohtuullisella hinnalla Ravintola Terhon ja Teijon Ravintolapalvelut Oy:n kanssa. Ke-iltaisin rokataan ja nautitaan live-musiikista Terhon terassilla ja sitten torstaisin Teijo Action Parkissa ja silloin ollaan/rokataan enemmän perhefiiliksillä.

Jokaisena torstaina Teijon Ruukkikylien alueella on tarjolla monenlaisia toimintaa ja alueella on kolme varsinaista ruukkikylää ja sitten Mutaisten kylä eli Teijon ruukkikylät koostuvat neljästä kyläkeskuksesta. Tarjottavia actioneita, kevytliikuntaa, mietiskelyä, hyvinvointipalveluja, shoppailua, ruoka, ja juomanautintoja, alpakoiden katselua, maisemien ihastelua, taidepajoja, taidetta, marjastamista tai vaikka toiminnollista rantaelämää ja vaikka järvi-ja meri-ilman haistelua. Kaikkia aisteja kannattaa nyt käyttää!

PIENI JUTTU ON MYÖS: Nyt voi tulla esittämään painavan sanansa ns:ssa SPEAKERS CORNERISSA. Jokaisena torstaina (esitysvuoroja, max 4 min voi varata etukäteen sp:lla info@meriteijo.fi ja stand up-komiikkaakin saa tulla esittämään meinignillä)– OLETKO SINÄ SEURAAVA POLITIIKKO VAI STAND UP MESTARI?


Artistikattausta ja talent-tähtiä torstaisin ovat mm.

> Family Rock 1 - to 02.07 SC + Antti Ketonen acustic + iltamatalentit > Family Rock 2 - to 09.07 SC + Younghearted + iltamatalentit > Family Rock 3 - to 16.07 SC + Lauri ja Pehmeät Vävyt + iltamatalentit > Family Rock 4 - to 23.07 SC + Joku Paikallinen Bändi + iltamatalentit > Family Rock 5 - to 30.07  SC + MAUSTETYTÖT + iltamatalentit


Juhannuksen jälkeen to 25.6. järjestämme ns. testausillan klo 18-19 välillä – piknik-korit vain mukaan ja kaveri tai perhe mukaan. Tosin musiikki tulee silloin levyltä ja ämyreistä! Mutta tervetuloa jo vaikka tontittamaan/paaluttamaan on kohta nurmikolta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

MATHILDEDAL – BLOGI osa I

Tätä kirjoitettaessa vietämme Vappua 2020. Onko se vähän erilainen kuin menneet Vaput vai ennakoi se uudempaa normaalia eli 2 m:n yhteiskuntaa? Ja onko se uudempi normaali alkanut jo pari kuukautta si